workplanet har gode kontorløsninger til dig, uanset om du skal bruge 60 eller 200 kvm.

WORKPLANET er helt enestående koncept fordi de over 3.000 kvm. giver mulighed for både iværksættere, mellemstore og store virksomheder – Dette gør, at rammerne er fantastiske. Du kan lukke døren til dit kontor og koncentrere dig om dit arbejde, eller du kan åbne døren og være en del af et dynamisk og inspirerende miljø.

Fordelt rundt i områderne er her rekreative zoner, en række møde-/konferencelokaler, kontormaskiner, kaffeautomat, vanddispenser og meget mere.

SE PLANOVERSIGTEN OVER workplanet HER

 De viste lejemål er et udpluk af eksempler. Vi kan tilpasse lejemålene efter virksomhedens behov.

Brutto
areal
Antal
arb. pladser
Gang Inventar Beskrivelse Pris
68 8 A+B Inkl.  Lejemål er inkl. el, vand og varme Kr. 9.500
74 10 A+B Inkl. Lyst kontor med store vinduespartier. Kontoret er med ventilation og højt til loftet og lakeret epoxy gulve. God akustik og behageligt indeklima.
Lejemål er inkl. el, vand og varme
Kr. 11.000
84 12 A Inkl. Lejemål er inkl. el, vand og varme

Kr. 12.000

Som lejer hos workplanet er du sikret nogle attraktive lejevilkår

Det skal være en nem beslutning at blive lejer hos WORKPLANET, så vi har lavet nogle vilkår, der er attraktive for dig som lejer.

Administrativt slipper du de mange afregninger vedr. forbrug af el, vand og varme, da disse omkostninger er indeholdt i huslejen. Og så sparer det dig for både tid og penge!

Som depositum indbetales, hvad der svarer til blot 3 måneders normalleje, så din virksomheds kapacitetsomkostninger og likviditet påvirkes i positiv retning.

Lejers opsigelsesvarsel er på kun 3 måneder/løbende måned, hvilket giver din virksomhed en enorm fleksibilitet.

Udover over lejen betales kr. 99 ekskl.moms pr. mdr. pr. lokale, da alle kontorer er koblet på et effektivt alarmsystem, der går direkte til G4S.

På WORKPLANET er alle områder nøglefri. På lejernes netto areal er der installeret Bekey for en nemmere dagligdag. Prisen for Bekey er  kr. 89 ekskl. moms pr. mdr. pr. lokale.

Der er Fibernet i alle lokaler. Fibernettet koster kr. 399 ekskl. moms pr. mdr. pr. lokale.

Herudover er der mulighed for at tilmelde sig frokostordningen, der betales månedsvist. Frokosten leveres alle hverdage af Frokost+, og kan indtages i kantinen mellem kl. 11.30 og 13.00.