WORKPLANET – et moderne kontorunivers

WORKPLANET tilbyder en lang række faciliteter og muligheder, og du bestemmer selv i hvilken udstrækning du ønsker at benytte disse.

Mange af faciliteterne og mulighederne står til gratis afbenyttelse for lejerne, men da behovene ikke er ens i de forskellige virksomheder, vil der også være faciliteter og tilvalg, hvortil der er knyttet en brugerbetaling.

Herunder kan du læse mere om de faciliteter der er at finde på kontorhotellet.

WORKPLANET – fælles møde/konferencelokaler

WORKPLANET – tilbyder møde/konference lokaler uanset om du lejer eller udefra kommende. Hos WORKPLANET har du mulighed for at leje et af vores møde- eller konferencelokaler efter virksomhedens behov.

Udstyret vil være i orden, så du f.eks. kan vise dine præsentationer via en projektor.

Bookning af lokaler for lejere sker online via intranet på WORKPLANET. Prisen for møde- eller konferencelokalerne er kr. 50/time ekskl. moms.

Lynhurtig fibernet

Hos WORKPLANET har vi en lynhurtig internetforbindelse, både lan og wifi forbindelser, så du kan kommunikere problemfrit med hele verden.

Internettet bliver leveret af Global Connect Danmark.

Der er Fibernet i alle lokaler. Fibernettet koster kr. 399 ekskl. moms pr. mdr. pr. lokale.

Frokost- og kantineordning

Som lejer hos WORKPLANET kan du benytte vores flexible frokostordning med online til-framelding.

Der leveres på alle hverdage af Frokost+, baseret på en online bestilling. Du kan altså få en lækker frokost til en attraktiv pris på de dage hvor der er brug for det.

Det vil naturligvis også være muligt for lejerne at indgå aftaler med leverandøren af den daglige frokost, hvis der er behov for servering til øvrige arrangementer, både på WORKPLANET og “ud af huset”.

Kaffe, te og kolde drikke

Hos WORKPLANET, er der naturligvis være adgang til både te og kaffe, ligesom der er adgang vand og andre kolde drikke.

Vi er klar til at modtage dig i receptionen

WORKPLANET receptionen har åbent man – torsdag, kl. 8-16 og fredag 8-14. Her sidder personale, der kan hjælpe dine kunder eller forretningspartnere med at finde vej, guide dig de første gange du skal bruge kontormaskinerne, eller hjælpe med at besvare de spørgsmål, der trænger sig på.

Da receptionen ligger lige ud til indgangspartiet, vil personalet have en vis føling med, hvem der har sin gang på WORKPLANET.

Post og pakker vil blive kvitteret i receptionen og virksomheden vil derefter få besked via mail.

Parkeringsforhold

Hos WORKPLANET er der talrige parkeringspladser, som fordeler sig rundt på matriklen, så det burde være let at finde ledig plads. Kombineret med de særdeles gode tilkørselsforhold giver det lejerne store befordringslogistiske og tidsmæssige fordele i dagligdagen.

Et effektivt arbejdsmiljø med nye, moderne kontormaskiner

WORKPLANET skal være et topmoderne kontor- og virksomhedsmiljø, og derfor er der naturligvis installeret helt nye kontormaskiner.

Som lejer får du f.eks. adgang til at benytte de nye, moderne maskiner til print, kopiering og scanning, og personalet vil kunne hjælpe dig de første gange du benytter dem.

Lad batterierne op i de rekreative loungeområder

WORKPLANET er et erhvervsmæssigt kraftcenter med gode erhvervsrettede faciliteter.

For at din virksomhed får størst mulig succes, sørger vi for, at rammerne også indbyder til små eller større pauser i vores lounges, her gives der samtidig mulighed for at skabe sociale og erhvervsmæssige relationer eller hvis du bare har brug for en pause.

Et netværk til samarbejde og sparring, er med til at motivere og optimere, og er den bedste fundament for vækst i de respektive virksomheder.