WorkPlanet giver din virksomhed de bedste faciliteter og minimerer dens kapacitetsomkostninger!

Det er fremtidens kontor for mellemstore og store virksomheder. Her kan man både indrette sig fleksibelt og arbejde fleksibelt, idet man også kan tage sit arbejde med ud i loungeafdelingerne på de store gangarealer. Desuden kan man networke med de andre lejere. Og har i det hele taget den fleksibilitet og mobilitet, der efterspørges på morgendagens arbejdspladser.

WORKPLANET” udspringer af kontorhotellet ”Workspace”, og er beregnet til små virksomheder. Med andre ord kan vi her på stedet nu tilbyde topmoderne kontorfaciliteter til såvel små som mellemstore og store virksomheder.

WORKPLANETer man fælles om møderum – der er tre af dem, og man booker efter behov og betaler efter forbrug. Loungeafdelingernes sofagrupper og højborde er der- imod frit til rådighed. Fælles er også kopirummet med alt relevant udstyr. Også her betaler man efter forbrug. Kantinen står frit til rådighed. Man booker frokost over intranet og vælger frit det antal kuverter, man ønsker fra dag til dag.

En virksomhed, hvis medarbejdere er meget ude, sparer mange penge på kun at skulle betale efter for- brug. Og så minimeres madspild. Også ”husets alter”, en topmoderne kaffemaskine, betales der for efter forbrug. Man køber en brik, som giver adgang til kaffe og alle mulige andre drikke ad libitum. Drift og vedligeholdelse sørger vi for.

Receptionen er fysisk bemandet fra klokken 8 til 16 og tager sig af pakkemodtagelse og viser gæster til rette. Det første, en gæst møder, er dog en stor skærm med tre knapper. En knap for et oversigtskort. En knap for pakkemodtagelse, som guider buddet hen til modtageren. Og en knap for mødebekræftelse, hvor gæsten trykker på virksomheden og via sms eller mail koordinerer med medarbejderen, hvor mødet skal foregå.

Gæsterne får også glæde af, at der er fri parkering til dem, når de kommer. Derudover er der et antal parkeringspladser til rådighed pr. kontorlokale. Adgang til kontorhotellet er nøglefrit. Systemet er baseret på smartphones Bluetooth og betjenes med et klik på smartphonen.

Desuden er det enkelte kontor tyverisikret individuelt med virksomhedens egen kode.